Innvendige persienner

Faber Metalet er en innvendig, manuelt betjent persienne. Lamellene kan trinnløst vippes og justeres i høyden. Metalet persienne fås både som alminnelig fritthengende persienne, og til plassering mellom 2 lag glass.
Persiennen anbefales til det private hjem.
Den kan monteres fritthengende eller i et isoleringsvindu mellom 2 lag glass.

Lamellbredden er 16-25-35 eller 50 mm. Snorer og stigebånd leveres i samme farger som de fargede lamellene. Hver persienne kan leveres med flere sammensatte farger.

Faber Softline med unikt og mønsterbeskyttet design. Overlistens buede form følger lamellens bue og funksjonsgripene på dreiestang og snorekvast har en behagelig avrundet form.

Softline-persiennen er mer enn en effektiv persienne for sol avskjerming. Fra overlist til underlist er Softline-persiennen samdesignet, så den bevarer og styrker den praktiske anvendelsesformålet – en estetisk nytelse hver eneste detalj.

Det er tilstrebet en harmoni mellom alle persiennens enkeltdeler, felles for alle former er dens runde og bløte fremtoning. I softline har overlisten gjennomgått en total transformering. Den mønsterbeskyttede, avrundende formen er designet så lamellenes bue sees i overlistens sider og bunn. Endestykket er nærmest usynlig. Her finner du detaljer som ikke kan sammenlignes med andre persienner.

Lady Sofline leveres med manuell betjening, motor eller automatikk.

Faber Charleston er eleganse kombinert med vår tids smak. Dette produktet er et fint eksempel på at moderne teknologi kombinert med gammel stil skaper en romantisk og elegant helhet.
Effektiv og funksjonell solskjerming eller romdeling kombinert med dekorativt design. De 50 mm brede lamellene og de brede stigebåndene gir et helt annerledes design enn man er vant til å se i hjemmet.
Passer spesielt til større vinduspartier.

Trepersienner

Vi kan levere to typer trepersienner: enkle, ferdigproduserte persienner i standard størrelse eller persienner laget etter mål av høy kvalitet.

STANDARD:
Persiennene leveres standard i hver 10 cm i bredden og høyder på 130, 160 eller 220 cm.
Disse kan vi tilpasse til ønskede mål.

Du kan velge mellom to lamellbredder:
25mm brede lameller med smale stigebånd eller 50mm brede lameller med smale eller 25mm brede stigebånd.

Overlisten er i stål mens dekklist, lameller og underlist leveres i tre.
Persiennene kan leveres i Ramin (natur), Kirsebær og Mahogny.

Klikk her for å se hvordan de ser ut!

KLASSISK NATURTRE:
Målprodusert etter bestilling i lamellbreddene 25mm, 35mm og 50mm.
Overlist, vendelist, lameller og underlist i naturtre (ikke beiset tre).
Vi leverer følgende tresorter:
Furu, Ramin, Lind, Mahogny, Ask, Bøk, Oregon Pine, Eik, Kirebær, Seder, Teak og Valnøtt. I tillegg kan vi levere malet eller lasert Ramin. Stort utvalg i farger og bredder på stigebånd.

Til informasjon:
En trepersienne er av naturmateriale som "arbeider" ved temperaturer og fuktighet.

Ta kontakt idag for et uforpliktende tilbud!